Bokrecensioner - Lindström, Eva; Lewin, Barbro (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Böcker som recenseras: Peter D Kraemer: "Lyssna till Prosac. En psykiater utforskar hur antidepressiva läkemedel kan omdana personligheten." Ulf Sjöberg: "Handläggning-av LSS-frågor"