Olycksfallsskador - Lindqvist, Kent (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
I början av 1980-talet planerades en övergripande olycksfallspreventiv studie omfattande Motala kommun. Hittills har kartläggning och intervention genomförts liksom en preliminär utvärdering • som talar för mycket goda effekter av det preventiva arbetet. Här redovisas de första 2 stegen