lnterventionsinriktad flyktingmedicinsk forskning i Linköping - Timpka, Toomas (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Här presenteras Flyktingmedicinskt Centrum (VMC) i Linköping och den breda verksamhet som bedrivs