Genusperspektiv inom socialmedicinsk forskning - rapport från en paneldebatt - Alexanderson, Kristina; Östergren, P-O; Werner, Bo; Spak, Fredrik; Hammarström, Anne (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Temat för Svensk Socialmedicinsk Föreningshöst möte 1996 i Linköping var "Genusperspektiv inom socialmedicinsk forskning". Ett stort antal fria föredrag hade anmälts på detta tema och många givande diskussioner hölls. Här presenteras en sammanfattning av den inledande paneldebatten. Kristina Alexanderson , Linköping, var moderator och arrangör av det hela; övriga deltagare i panelen var P-O Östergren, Malmö, Bo Werner, Örebro, Fredrik Spak, Göteborg och Anne Hammarström från Umeå, samtliga socialmedicinare.