Konferensrapport: Kvalitet i psykiatri - mål och medel - Appelgren, Ann (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Genom svensk hälso- och sjukvård går en våg av kvalitetsutveckling, där psykiatrin ligger långt framme. Spri, som har som särskilt uppdrag att förstärka kvalitetsutveckling, har stått som värd för en konferens i ämnet, här refererad av Ann Appelgren, redaktionssekreterare.