Bokrecensioner - Rydell, Ann-Margret (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Recenserad bok: Hand i hand. Samhällets stöd och hjälp till elever med psykosociala behov KNUT SUNDELL OCH MARIA COLBIÖRNSEN FoU-rapport 1996: 14. Forsknings- och utvecklingsbyrån, Stockholms social tjänst, 1996.