Rehabilitering - inte bara ett individproblem - Eriksen, Tor; Elfstrand, Tommy (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
I denna artikel renodlas det strukturella perspektivet av arbetslivsinriktad rehabilitering. Ett viktigt inslag i rehabiliteringen är att bearbeta de institutionella och organisatoriska förhållanden som styr valet av de individer som blir föremål för rehabiliteringsinsatser.