Bättre vård i hemmet för demenssjuka - Hölne, Margareta (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Hemvårdsstudien som här presenteras är ett samarbetsprojekt mellan Kungsholmen-Essingens socialdistrikt och S:t Görans geriatriska klinik i Stockholm. Syftet med studien var att utveckla en modell för överföring av stöd, kunskap och information till hemvårdsbiträden som arbetar hemma hos demenssjuka.