Samarbete mellan nattpersonal och nattpatrull - Emanuelsson, Lena (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
En kartläggning inkluderande en intervjustudie har genomförts när det gäller nattpersonal och nattpatrull inom norra och södra distriktet i Älvsborgs län. Kartläggningen har genomförts som ett projektarbete inom en fristående kurs i beteendevetenskap inom vårdhögskolan i Vänersborg.