Utvecklingsstörningens personliga och sociala betydelser - Gustavsson, Anders (Socialmedicinsk tidskrift, 1995)
Vad betyder egentligen utvecklingsstörning? Sociala och personliga betydelser har studerats hos föräldrar till barn med en sådan funktionsnedsättning, hos människor som bor grannar med gruppbostäder och hos personer som själva har en lindrig utvecklingsstörning.