Bokrecensioner - Lagerberg, Dagmar; Ljungman, Gunilla; Östberg, Monica; Jackson, Karin; Nilstun, Tore (Socialmedicinsk tidskrift, 1995)
Böcker som recenseras är: LARS B OHLSSON, HANS SWÄRD: "Ungdom som samhällsproblem" PAULINA F KERNBERG, SARALEA E CHAZAN: "Barn med beteendestörningar" PHILIP HWANG (RED): "Spädbarnets psykologi" MARIT KIRKEVOLD: "Omvårdnadsteorier - analys och utvärdering" PER BROOME, PIRKKO JONSSON: "Äldreomsorgen i Sverige. Historia och framtid i ett befolknings ekonomiskt perspektiv"