Bokrecensioner - Boden, Per-Göran; Nilstun, Tore; Arborelius, Elisabeth; Nordgren, Bengt; Jacobsson, Lars; Brorsson, Bengt (Socialmedicinsk tidskrift, 1995)
Böcker som recenseras är: ANDERS HJERN (RED: "Diagnostik och behandling av traumatiserade flyktingar" BENGT STARRIN, PER-GUNNAR SVENSSON (RED): "Kvalitativ metod och vetenskapsteori" BJÖRN NILSSON, ANNA KARIN WALDEMARSSON: "Kommunikation. Samspel mellan människor" ELISABETH BIRKE, ÅKE NYGREN (RED): "Rehabilitering, Ett eftersatt forsk ningsområde?" TORBJÖRN TÄNNSJÖ: "Tvång i vården" JOHAN CULLBERG: "Att prioritera för psykoterapi" Källa 44. Forskningsrådsnämnden 1994: "Hopp eller hokus pokus? Forskare diskuterar lågeffektlaser inom medicinen"