Framåtblickande bok om hälsodefinitioner och vetenskapligt språk - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
RECENSION Lerner, Henrik. (2025). Att definiera hälsa. Upplaga 1:1. Lund: Studentlitteratur. ISBN 978-91-44-17414-3 (99 sidor).