Levevaner kan forandres: Att bryta levnadsvanor: Il - Kamper-Jörgensen, Finn (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
Inger Brännströms "opponent" är Finn Kamper Jörgensen från Danmark. Han är läkare och direktör för Dansk Institut for Klinisk Epidemiologi (DIKE). DIKE är ett centrum för analys av hälsoläget i Danmark och är, även om det är självständigt, knutet till Sundhetsministeriet. Han har varit redaktör för Ugeskrift for laiger och medlem av det Laige videnskabelige forskningsråd. Han anlitas mycket internationellt - inom Norden, av WHO och av EU.