Vad bestämmer våra levnadsvanor? Sammanfattning av diskussionen i riksdagshuset om vad som bestämmer våra levnadsvanor - Isacsson, Sven-Olof (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
Sammanfattning av diskussionen i riksdagshuset om vad som bestämmer våra levnadsvanor: De inledande sex föredragen åtföljdes av en ca två timmar lång och livlig diskussion under ordförandeskap av före detta statsrådet Gertrud Sigurdsen. Diskussionsdelen inleddes med förberedda inlägg av två riksdagsledamöter.