Sökande utan slut - Lundin, Ola (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
Ola Lundin följer i spåren av både Gerdt Wretmark och Colin Murray Parkes när han ger sin fallbeskrivning av det frustrerade sökandet efter den som dött.