Bokrecensioner - Lambe mfl, Mats (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
GÖRAN DAHLGREN: "Framtidens sjukvårdsmarknader - vinnare och förlorare." ELISABETH FAXELID, BEATRICE HOGG, ANETTE KAPLAN, EVA NISSEN: "Lärobok för barnmorskor" FRANZ BARANY, BIRGITTA STRANDVIK: "Psykologi för läkare i kroppssjukvård" ELSE-BRITT KJELLQVIST: "Rött och vitt - om skam och skamlöshet" KARi KILLEN: "Svikna barn Om bristande omsorg och vårt an svar för de utsatta barnen" TRE RAPPORTER FRÅN ALLMÄNNA BARNHUSET: "Om familjehemsvård Möte mellan forskare och praktiker" GUNNEL HEDVALL: "Vardagspediatrik" MADGE BRAY: "Barnets röst" CLAES HERLITZ: "Gamla människor berättar" JOHN LOVEN: "Socialtjänstens roll i samhällsplanering och samhällsarbete" MARGARETA WINBERG(RED): "Venus och Bacchus. Om kvinnor och alkohol" Recensenter: "Mats Lambe, Ingegerd Clason, Elisabeth Arborelius, Carl-Erik Brattemo, Dagmar Lagerberg, Hans Kollberg, Susanne Pousette, Arne Borg, Fredrik Spak"