Bokrecensioner - Lagerberg, Dagmar; Brattberg, Gunilla; Jansson, Margareta; Ohlsson, Rickard (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Recenserade böcker: BRITT PERSSON: Det tidlösa våldet CHRISTER CARLSSON: Grundläggande akupunktur vid smärtbehandling GUNILLA MYRBERG: "Tro hopp och kärlek" för cancersjuka och deras närstående från radions kropp och själ TORBJÖRN TÄNNSJÖ: Göra barn: En studie i reproduktions etik