Bokrecensioner - Heedh m fl, Sonja (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Recenserade böcker är: BO BILLE, INGEMAR OLOW (RED); "Barnhabilitering vid rörelsehinder" ELISABETH HAGELIN, MARGA RETHA MAGNUSSON, CLAES SUNDELIN: "Barnhälsovård" SVEN-ÅKE LINDGREN: "Den hotfulla njutningen. Att etablera drogbruk som samhällsproblem 1890-1970" SOCIALSTYRELSEN: "Effekter av offensiv narkomanvård" BRITA WESTERLUND-HÄNNE- STRAND: "Självmord i glesbygd en kulturanalys ur primärvårds perspektiv" THOMAS EKBOM, GUNNAR ENGSTRÖM, BIRGITTA GÖRANSSON: "Brott, straff och kriminalvård" ASLAKSYSE: "Abortloven. Juss og verier"