Samverkan mellan arbetsterapeuter inom hälso- och sjukvården och omsorgsverksamheten med stöd av "A Model of Human Occupation" - Haglund, Lena; Kjellberg, Anette (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
I följande artikel beskrivs hur "A Model of Human Occupation" (Kielhofner) kan tillämpas inom arbetsterapi. Med modellen som utgångspunkt redogörs för hur samverkan kan underlättas mellan arbetsterapeuterna inom olika delar av landstingets ansvarsområden. Författarna ger avslutningsvis sin syn på modellens praktiska användbarhet i det svenska samhället.