Bokrecensioner - Klingert m fl, Michael (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Recenserade böcker: Emmy Gut: Den sunda depressionen - möjligheter och svårigheter i dess förlopp Jan Trost: Familjen i Sverige Kent Hägglund, Kirsten Fredin: Dramabok Allmänna Barnhuset. Stockholm 1993. Dokumentation från en konferens om utsatta barn, anordnad av Socialdepartementet, Socialstyrelsen och Allmänna Barnhuset i oktober 1992 med anledning av FN:s barnkonvention. Text av Louise Riclander: När Livet är orättvist - om barn som behöver samhällets hjälp Allmänna Barnhuset i samarbete med Riksförbundet Hem och Skola. Stockholm 1993. Text: Malena Sjöberg: Vad gör vi i skolan när det händer? Om krisberedskap.