Bokrecensioner - Lagerberg mfl, Dagmar (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Recenserade böcker: YVONNE SJÖBLOM: Känn själv. Hjälp barn sätta stopp innan det händer. Allmänna Barnhuset: Förebyggande arbete kring bar nets födelse med fokus på utsatta barn. DAG O BRUKNAPP: Vem ser det lilla barnet ÅSA LINDBERG-SAND: Omvårdnad i utbildning, yrke och forskning IDA HYDLE, SIGURD JOHNS: Stängda dörrar och knutna nävar - Om misshandel i hemmet