Bokrecensioner - Tranöy mfl, Knut Erik (Socialmedicinsk tidskrift, 1992)
Recenserade böcker: TORE NILSTUN: Medicin och moral. En bok om forskningsetik BENGT ERJK ERIKSSON. PER MÅNSSON: Den goda tanken. Om etik och moral i forskning med människor TORBJÖRN TÄNNSJÖ: Välja barn. Om fosterdiagnostik och selektiv abort BOSSE LINDQVIST: Förädlade svenskar - drömmen om att skapa en bättre människa Håkan Leifman: Danskarna - rekordhållare i konsumtion av alkohol och droger