Nätverksarbete i multiproblemfamiljer i kris - Hultkrantz-Jeppsson, Astrid (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
I norra Botkyrka utanför Stockholm har en grupp socialarbetare arbetat med nätverksarbete i multiproblemfamiljer i över tio år. Under en tvåårsperiod gjordes en utvärdering av denna verksamhet vilken visade goda resultat med en låg andel återanmälningar av ärenden till socialkontoret.