Äldreomsorgen kan inte vänta! - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer, (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Äldreomsorgen kan inte vänta längre. Kommunerna måste få ett samlat ansvar för omsorgen om de äldre redan 1992. Det säger Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) i sitt yttrande över äldredelegationens förslag om att låta kommunerna få ett vidgat ansvar.