Barns trygghet i hemmet - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer, (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Massmedia har den senaste tiden rapporterat om flera fall av barnmisshandel där socialtjänsten har kritiserats för ett alltför passivt agerande. Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) vill med anledning av dessa djupt tragiska händelser göra följande uttalande.