Att arbeta som distriktssköterska i ett invandrartätt område - Jacobsson, Kerstin (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Kerstin Jacobsson berättar om sin arbetsdag med invandrare i Landskrona, om problem men mest glädjeämnen.