Bokrecensioner - Cnattingius mfl, Sven (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Recenserade böcker: STAFFAN BERGSTRÖM: Mödrahälsovård i u-land THOMAS HOGDEN Projektiv identifikation och psykote rapeutisk teknik JACQUES DROPSY Den harmoniska kroppen. En osynlig övning BENGT JÖNSSON, CLAS RHEN BERG Effektivare sjukvård