Nytt från FSS: Samverkan mellan socialtjänsten och mödra- och barnhälsovården och behovet av social kompetens vid mödra- och barnavårdscentralerna. - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer, (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Föreningen Sveriges Socialchefer har tillsammans med Riksföreningen för barnsjukköterskor, Mödra- och barn hälsovrdspsykologernas förening och Föreningen för socionomer inom mödra- och/eller barnhälsovården avsänt följande skrivelse till Socialstyrelsen.