Bokrecensioner - Theorell m fl, Töres (Socialmedicinsk tidskrift, 1988)
Böcker som recenseras är: GUNNAR ARONSSON: Arbetspsykologi. Stress- och kvalifikationsperspektiv BARBRO JÖBERGER: Varför just jag? Att vara handikappad eller att få ett handikappat barn MARE TAMM: Barnet och döden M FREDRIKSSON, P KIDE, S SKINNSTAD: Vård i livets slutskede ARNMAN G, JÖNSSON I (red): Barns villkor - samhällets spegel