Bokrecensioner - Lagerberg m fl, Dagmar (Socialmedicinsk tidskrift, 1988)
Böcker som recenseras är: Att flytta hem. Om barns flyttning från familjehem. Konferensrapport från Sätra Bruk 1986. Socialsryrel sen & Allmänna Barnhuset 1987. Social forskning om barnavård. Konferensrapport. Allmänna Barnhuset 1987. UNICEF (Red J .P. Grant): The State of World's Children 1987 SAMALETDIN DIDAR: Integrerad hälso- och social service till flyktingfamiljer JOYCE HANSERKERS: God natt - sov gott LARSSON JAN: Fyra dagar mindre på kollo - något att bråka om?! HANS ÅKERBERG: Livet som utmaning. Existentiell ångest hos svenska gymnasieelever. ROGER WALSH: Staying alive. The psychology of human survial. DAVID K REYNOLDS: Playing ball on running water. The Japanese way to building a better life. CHRISTIAN YLANDER: Makt och rädsla