Bokrecensioner - Johannisson m fl, Karin (Socialmedicinsk tidskrift, 1988)
Böcker som recenseras är: SIGNILD VALLGÅRDA: Sjukhus och fattigpolitik: Ett bidrag till de danska sjukhusens historia 1750-1880 ANN BOKLUND: Samverkan mellan sociala programområden BRATTGÅRD S-O, JOHANSSON B: Helhetsvård i livets slutskede Så var det I985. Referat från konferens om åldersdemensfrågor 1985- 11-22. : Vård av åldersdemenser i utveckling Ska man ge år till livet eller ska man ge liv åt åren? LENNART DANIELSSON INGRID LILJEROTH: Vägval och växande - specialpedagogiskt perspektiv ANN BONAIR OCH PER CARLSSON: Utvärdering av medicinsk teknologi - Vetenskap, politik, ekonomi, etik