Mödra- och barnhälsovårdspersonals syn på arbete med invandrarfamiljer - Hägg Jonsteg, Barbro; Magnusson, Margaretha (Socialmedicinsk tidskrift, 1988)
Mödra- och barnhälsovårdens arbete med invandrarfamiljer är ett område som ökar alltmer. Här finns också stora problem då många känner sig osäkra i detta arbete. Inom ramen för projektet "Barnfamiljerna och samhällets service" har Barbro Hägg Jonsteg och Margaretha Magnusson skrivit en uppsats för att söka ta reda på mödra- och barnhälsovårdspersonalens syn på sitt arbete med invandrarfamiljer. Uppsatsen ingick också i vårdyrkenas metodikkurs för forskningsanknytning.