Att arbeta med föräldragrupper - Nielsen, Britt (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Föräldrautbildning/föräldragrupper är en positiv del av distriktssköterskans verksamhet. Detta beskriver här Britt Nielsen, distriktssköterska i Åselby inom Kopparbergs läns landsting.