Sexvanor hos tonårsflickor i Malmö: En undersökning av flickor som besökt en ungdomsmottagning - lvarsson, Malena; Lindquist, Eva (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Hur har kvinnofrigörelsen påverkat dagens tonårsflickor? Utifrån den frågeställningen har en enkät genomförts bland 200 tonårsflickor som besökt ungdomsmottagningen i Malmö. Malena lvarsson är kurator och Eva Lindquist är barnmorska vid mottagningen.