Temaledare: Handikapp och förflyttningshjälpmedel - Grimby, Gunnar (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Vid Läkaresällskapets riksstämma 1986 hade som ämne för den särskilda temadagen valts "Handikapp och förflyttningshjälpmedel". Under dagen hölls en rad symposier och föreläsningar och på kvällen ett offentligt möte "Vi är alla i rörelse". Flertalet av de föredrag som hölls återfinnes i detta nummer av Socialmedicinsk tidskrift.