Funktionsnedsättning, handikapp och tekniska hjälpmedel - Grimby, Gunnar (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Under senare år har allt större intresse riktats mot behovet att utvärdera olika rehabiliteringsåtgärder. Den begreppsmässiga diskussionen har stimulerats bl a genom WHO:s initiativ. En diskussion ges här av begrepp och modeller för utvärdering, särskilt tekniska hjälpmedel.