Bokrecensioner - Österberg, Eric (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Recenserade böcker: ANDRZEJ WERBART: Psykoterapeutiskt förhållnings sätt - behandling och förståels IRENE MATTHIS (RED): Gräns och rörelse. Teman i fransk psykoanalys. OTTO KERNBERG: Inre värld och yttre verklighet. Tillämpad objektrelationsteori. Strategi för droginformation: Socialstyrelsen redovisar 1986: 13 GUNILLA ÅGREN: Det blev tvillingar KAJSA BILLINGER, ANNE HÄGG och ING-MARIE ULLEN: Vägen till verkligheten, en bok om arbetsmetoder i social vården utifrån arbete med gra vida kvinnor med missbruksproblem HENRY EGIDIUS: Positivism - fenomenologi - her meneutik. Konsekvenser för didaktik och vårdvetenskap HAGELIN, MAGNUSSON och SUNDELIN: Barnhälsovård