Debattinlägg: Människosyn och handikapp - Gustafson, Sture (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Diskussionen om dödshjälp, fosterdiagnostik och genteknik gör att människor med funktionshinder känner sin existens hotad, hävdar Sture Gustafson, journalist och författare till bla bo ken "Fosterdiagnostik - för vem?" i detta debattinlägg.