Haga vård- och servicecentral i Örebro - Fahlström, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Forskningsarbetet på Haga vård- och servicecentral i Örebro har pågått 1980-1985. Utöver en rad olika studier om tex levnadsnivå i det lokala upptagningsområdet, socialt arbete inom primärvården, vårdkontakter har också en longitudinell undersökning av personalen genomförts. Gunilla Fahlström, socionom och projektsekreterare i det sk Hagaprojektet, redogör för samverkansarbetet samt några resultat ur personalstudien med särskild betydelse för just samverkan.