Bostadssanering, äldreboende och hälsa - Danermark, Berth (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Sambanden mellan ohälsa och traditionella former för ombyggnad visar att det finns starka motiv för ett nytänkande i planeringssammanhang. Ett förebyggande arbete inom hälso- och sjukvård och socialtjänst kan genomföras i vårdplaneringsgruppen.