Kontaktgrupper - psykiatrisk rehabilitering i primärvården - Ljungberg, Lars-Olof (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Lars-Olof Ljungberg är socionom och har varit projektledare för psykiatrin i Kalmar läns landsting och är nu sektionschef för psykiatri och primärvård vid Blekinge läns landsting. Han redogör i artikeln för hur kontaktgrupper kan användas som psykiatrisk rehabilitering i primärvården. Av erfarenheterna att döma är det en bra arbetsmodell ur både patienters och vårdorganisationens synpunkt.