Samarbetsprojekt mellan kommun/landsting och vårdskolan i Halland och vårdskolan beträffande utbyggnad av hemsjukvården och psykiatrins sektorisering - Gabrielsson, Inga-Britta (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Möjligheter till bättre samverkan mellan skola och yrkesliv och mellan olika grundutbildningar tar Inga-Britta Gabrielsson bl a upp i denna artikel och beskriver också tankarna runt utvärdering av hemsjukvårdsavtalet samt psykiatrins utveckling mot öppna vårdformer.