Bokrecensioner - Allebeck, Peter; Borg, Arne (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Böcker som recenseras är: MONICA JOHNSSON: Regionala skillnader i sjukvårds utnyttjande. En metodöversikt PER ARNT PETTERSEN; Välfärd, värderingar, vägval