Utmärkt kurslitteratur om psykiatrisk omvårdnad - Westrin, Claes-Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Svensk psykiatri har på senare år berikats med ett par ypperliga stora läroböcker av Jan-Otto Ottosson och Johan Cullberg. Dessa har kompletterats upp med ett par läroböcker för gymnasieskolan och den kommunala högskolan samt en handledning för psykiatriskt jourarbete. Sammanfattningsvis innebär detta att nu all psykiatrisk personal i vårt land har möjlighet att utnyttja förträffliga läromedel i sin utbildning.