Arbetsskadeanmälan — ett instrument för samverkan mellan primärvård och företagshälsovård - Bolin, Håkan; Järvholm, Bengt; Landin, Anders; Larsson, Björn; Lindecrantz, Olle; Nödtveidt, Odd; Remdahl, Björn; Svensson, Martin (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
I ett pågående projekt går distriktsläkare och företagsläkare gemensamt igenom arbetsska deanmälningar. Dessa utgör en källa till samarbete kring gemensamma patienter och för kunskapsutbyte. Arbetsformen utprovas sedan cirka ett år i Väst-Sverige under ledning av docent Bengt Järvholm vid Yrkesmedicinska kliniken, Sahlgrenska sjukhuset, Göteborg. Håkan Bolin är distriktsläkare i Strömstad, där Odd Nödtveidt är företagsläkare. Björn Larsson är företagsläkare vid Marks Hälsocentral, och Martin Svensson och Björn Remdahl är distriktsläkare i Marks kommun. Anders Landin och Olle Lindecrantz är distriktsläkare i Ullared.