Projektet ”Föräldrar och alkohol” i södra Alvsborgs län - Johansson, Birgitta; Mägi, Anna (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Alkoholproblem förknippas traditionellt med män. Därför är denna fylliga diskussion och beskrivning av ett projekt med kvinnan och barnet i centrum av mycket stort värde.