Kvindens cyklicitet - en underkendt rigdom - Willadsen, Jytte (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Den medicinske verdens opfattelse af menstruationscyklus og et normalt kvindelivs store forandringer både psykisk og somatisk söges i artiklen kritisk belyst. En tidssvarende omtale af graviditet, födsel og ammeperiode forsöges ud fra feminologiske synspunkter.