Om symptomens betydelse - Honkasalo, Marja-Liisa (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
I artikeln presenteras ett försök att genom ny och okonventionell forskningsmetodik komma åt den djupare innebörden av kvinnors symptom och den betydelse som symptomen har för kommunikationerna med omvärlden.