Bokrecensioner - Pehrsson m fl, Gunnel (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Böcker som recenseras är: ANETTE MODIGH och MAJ-LIS OLSSON: Barn och ungdomars rätt Barn och handikapp. En faktabok utgiven av HCK:s barngrupp, Libersförlag, 2:a upplagan. CRISTINA ÖQVIST text, MARTIN NAUCLÉR foto: Afatiker berättar